Skip to content

PhnX onderscheidt zich van andere advies- en bemiddelingsbureaus

Adviesbureau PhnX onderscheidt zich van anderen door haar unieke werkwijze, volledig ontwikkeld voor overheden. Doordat iedere adviseur van PhnX met deze bewezen effectieve methodiek werkt, kunnen wij hun specifieke kwaliteiten koppelen aan de juiste opdracht of een onderdeel hiervan. Zo garanderen wij dat u als partner op elk deelgebied van een opdracht wordt ondersteund door de meest deskundige adviseur.

Elke adviseur weet wat er van hem of haar verwacht wordt; dit vergroot de effectiviteit en de efficiëntie.
In geval van nood is er snel een adequate vervanger. Ook opschalen kan snel en zonder langdurig inwerktraject. Mede om deze redenen, werken wij uitsluitend met adviseurs die getraind zijn in onze methodiek. Ook zijn al onze adviseurs van tevoren uitgebreid gescreend. Voor elke adviseur geldt dat hij of zij ten minste over HBO-niveau beschikt, kan bogen op een jarenlange ervaring én een bewezen track record heeft.
U beschikt altijd over de meest ter zake deskundige adviseur voor elk deelgebied van de opdracht.

Juridisch advies op maat

Heeft u een specifieke vraag, dan zoekt PhnX met kennis van zaken samen met u een oplossing. We bieden u juridisch advies, op maat gemaakt voor uw wensen. Geen obligate praatjes maar meteen ter zake met een voorstel waarmee u verder kunt.

Duurzaam partnerschap

PhnX ziet de lokale overheid niet als klant, maar als partner. Wij hechten waarde aan een duurzame relatie, die wat ons betreft niet ophoudt na afronding van het project. De basis hiervan is altijd de kwaliteit die wij leveren om aan uw vraag te voldoen. En u kunt als partner altijd op ons terugvallen als kennisbron, zonder dat meteen de teller gaat lopen.

Evaluatie en terugkoppeling

Voor aanvang van een project definiëren we wat beide partijen van elkaar mogen verwachten en hoe we elkaar optimaal kunnen versterken. Tijdens het project monitoren wij voortdurend of de verwachtingen worden waargemaakt en of we de gestelde doelen halen. Hier handelen wij efficiënt op – bijvoorbeeld door de doelen bij te stellen of de werkwijze te optimaliseren. Uiteraard: alles in overleg.

PhnX als adviesbureau

PhnX onderscheidt zich door het streven om partners volledig te ontzorgen. Wij geven advies op maat en leveren desgewenst de professionals die u nodig heeft om uw doelstellingen zo snel mogelijk te realiseren. Wij brengen de benodigde focus aan in uw organisatievragen en –doelen, en zorgen voor een vlekkeloze en efficiënte samenwerking van alle betrokken (in- en externe) professionals. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat wij op het gebied van deskundigheid tot de top van Nederland behoren.

Wilt u meer informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen uw organisatie te verbeteren, of over hoe wij u kunnen ondersteunen binnen een project? Klik dan op de button om contact met ons op te nemen.

Back To Top