Skip to content

PhnX | Kennispartner van de overheid

Adviesbureau PhnX heeft cursussen en studiedagen ontwikkeld rond tal van actuele thema’s op het gebied van omgevingsrecht, ruimtelijk bestuursrecht, beleidsontwikkeling en organisatie.

Al onze trainingen zijn gestoeld op een combinatie van kennisoverdracht en praktijkoefening. De trainingen worden gegeven door Ronald de Waard, Senior Adviseur en oprichter van PhnX. Een groot deel hiervan is op maat gemaakt en wordt ‘in company’ gegeven.

Hij is onder meer  auteur van “Hoofdlijnen van het omgevingsrecht” (Berghauser Pont 2016), “Beeld van het Nederlandse omgevingsrecht” (Elsevier 2010) en tal van publicaties, papers en cursusteksten op het terrein van organisatieontwikkeling en bestuursrecht.

Wilt u meer weten over ons actuele cursusaanbod, of bent u op zoek naar een cursus op maat, neem dan contact met ons op.

Trainingen

Een greep uit de eerder aangeboden trainingen door PhnX:

Basiscursus Omgevingsrecht
Praktijktraining Omgevingsrecht
Wabo
Introductie Handhaving Juridica
Basiscursus Algemeen Bestuursrecht
Introductie APV-regelgeving
Hoofdlijnen Omgevingsrecht

Meer weten over ons actuele cursusaanbod?
Of bent u op zoek naar een cursus op maat, Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op de contactpagina of bel met een van onze adviseurs op telefoonnummer 072-5349835.

Back To Top