Skip to content

De missie van PhnX

De lokale overheid maakt een transitie door. De rijksoverheid draagt steeds meer taken over aan het lokale bestuur. Dat bestuur krijgt steeds meer verantwoordelijkheden in het realiseren van maatschappelijke doelen. Dat vraagt omslag in het denken. PhnX advies en consultancy kan gemeenten helpen om deze omslag te maken.  Onze missie luidt dan ook:

”PhnX BV is de onderscheidende dienstverlener, die het openbaar bestuur, de ambtelijke organisatie en de samenleving met elkaar verbindt.”

Wij zijn een organisatie die voor zijn klanten streeft naar een optimale match en daartoe in zijn netwerk beschikt over vele zeer kundige adviseurs.

Competentie

Wij hebben de kennis en expertise in huis in de vakgebieden algemeen bestuursrecht en fysieke leefomgeving. Altijd maken we een uitgebreide afweging welke adviseur het best bij de opdracht past. Gespecialiseerde adviseurs staan u bij om een opdracht van A tot Z tot een goed einde te brengen.

Teamwork

Ook als onze medewerkers op opdracht werken, staan ze er niet alleen voor: PhnX beschikt over een gedegen team om te allen tijde op terug te vallen en onze kennis wordt met elkaar gedeeld. Niet alleen een voordeel voor de medewerkers, maar ook voor de opdrachtgever.

Netwerk

Tijdelijk geen adviseur beschikbaar binnen uw eigen netwerk? Wij van PhnX beschikken naast goede medewerkers over een sterk netwerk waar u als klant uit kunt putten als wij zelf niet aan uw vraag kunnen voldoen. Zo streven we ernaar dat er een geschikte persoon op de opdracht komt.

Help jij ons verbinding te leggen?

Verbinding tussen het openbaar bestuur, de amtelijke organisatie en samenleving? Upload dan jouw CV of neem contact met ons op om een keer langs te komen voor een lekker kopje koffie.

Back To Top