Skip to content

PhnX | Bemiddeling van interim professionals voor de lokale overheid

De uitbreiding van taken van lokale overheid als gevolg van het decentralisatiebeleid kan zorgen voor de nodige obstakels, maar PhnX adviseert en ondersteunt bij problemen. Door advies op maat en de inzet van de juiste, zeer ervaren professionals helpt PhnX om uw maatschappelijke doelen te realiseren. PhnX is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, namelijk Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Juridisch Advies.

Bemiddeling van eigen medewerkers

PhnX verkiest kwaliteit boven kwantiteit en staat garant voor maatwerk. Wij leveren u de adviseur die aansluit op uw vraag. Onze eigen medewerkers zijn een mix van seniors, jonge professionals en high potentials. Deze laatste groep wordt begeleid door een ervaren coach en krijgt op regelmatige basis training om kennis uit te breiden.

Bemiddelingsbureau voor zelfstandige specialisten

Naast de eigen medewerkers heeft PhnX een uitgebreid netwerk van zelfstandige adviseurs en specialisten die geselecteerd zijn op hun specifieke kwaliteiten. Wij voorzien u op ieder moment van een passende specialist voor uw opdracht, of dit nu een gespecialiseerde adviseur van PhnX zelf of een zelfstandige ondernemer is.

Werving & selectie

PhnX kent als partner van de lokale overheid de huidige arbeidsmarkt. Veel en uiteenlopende vragen en beduidend minder aanbod. Voor het gericht zoeken én vinden van uw nieuwe collega’s ondersteunen we u vanaf het begin van de uitvraag tot aan de plaatsing. Daarnaast kunnen wij indien nodig coaching van kandidaten op ons nemen.

Werkwijze bemiddelingsbureau

Kwaliteit en maatwerk zijn onze maatstaf. De adviseurs die wij bemiddelen, hebben een uitgebreide screening gehad en voldoen aan alle relevante opleidings- en ervaringseisen. Iedere specialist die bemiddelingsbureau PhnX bij u aanbiedt voor opdrachten, beschikt ten minste over een afgeronde hbo-opleiding en de nodige relevante ervaring, die op regelmatige basis wordt bijgeschaafd door middel van training. Wij zorgen voor een perfecte match tussen uw wensen en de kandidaat.

Kennispartner

PhnX maakt uw behoefte concreet en brengt alle benodigde capaciteiten in kaart. Onze adviseurs staan er tijdens de opdracht niet alleen voor: er is te allen tijde ruimte voor intern advies. Bemiddelingsbureau PhnX – en daarmee onze medewerkers – is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en kunnen zo de overheid als kennispartner ondersteunen en u daarmee voorzien van het beste juridisch advies.

Wilt u op korte termijn ondersteuning?
Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op de contactpagina of bel met een van onze adviseurs op telefoonnummer 072-5349835. Wij helpen u graag snel en doeltreffend verder!.

Back To Top