skip to Main Content
072-5349835 info@phnx.nl

PhnX |

Als gevolg van het decentralisatiebeleid van de Rijksoverheid, worden de taken en verantwoordelijkheden van de lokale overheid steeds verder uitgebreid. PhnX Advies & Bemiddeling voorziet u van advies op maat en de juiste, zeer ervaren professionals om uw maatschappelijke doelen te realiseren.

Dit doen wij door middel van:

  • Inzet eigen medewerkers

    PhnX verkiest kwaliteit echter boven kwantiteit en staan garant voor maatwerk. Onze eigen medewerkers zijn een mix van seniors, jonge professionals en high potentials, die begeleid worden door een ervaren coach.

  • Bemiddeling van zelfstandige specialisten

    Naast de eigen medewerkers heeft PhnX een uitgebreid netwerk van adviseurs die geselecteerd zijn op hun specifieke kwaliteiten.

  • Werving & selectie

    Wij kunnen, als partner van de lokale overheid, een ondersteunende rol spelen in uw werving en selectie. Wij kunnen kandidaten uit ons eigen netwerk aanbieden, of u adviseren. Dit kan bijvoorbeeld door een voorselectie te maken, of door de kandidaten te screenen op kennis, ervaring en personeelseigenschappen. Zo helpen wij u bij het maken van de ideale match.

Help mij aan een professional

Wilt u meer weten over onze interim-specialisten en hoe zij uw organisatie op korte termijn kunnen versterken?

Werkwijze

Ook hier geldt dat kwaliteit en maatwerk de maatstaf zijn. Iedereen die wij bemiddelen, voldoet aan alle relevante opleidings- en ervaringseisen. Elke specialist die PhnX levert, beschikt ten minste over een afgeronde HBO opleiding en minimaal drie jaar relevante ervaring. Ook staan wij er garant voor dat elke kandidaat voldoet aan de persoonseigenschappen die u vast heeft gesteld.

Kennispartner

Wij borgen dit door uw vraag duidelijk te definiëren. Wij maken uw behoefte concreet en brengen desgewenst alle benodigde capaciteiten in kaart. Daarnaast ontvangen de medewerkers die wij leveren ondersteuning vanuit onze afdeling advies. Omdat wij ons opstellen als kennispartner van de overheid, zijn wij (en daarmee onze medewerkers) altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

PhnX biedt diverse uitdagende interim-functies bij aansprekende overheidsinstanties. Geef je cv door en vertel ons iets over jezelf. Wij nemen dan zsm contact met je op.

Back To Top