Skip to content

Phnx heeft een naam opgebouwd op het gebied van advisering en (interim-) bemiddeling. De afgelopen jaren kampt de lokale overheid in toenemende mate met personeelstekorten waardoor PhnX vanuit opdrachtgevers met grote regelmaat de vraag krijgt ook op vaste basis nieuwe mensen aan te brengen. Uiteraard werken wij daar graag aan mee.

Wij denken mee met de vraag en voeren ‘m niet slechts uit

Wij denken vanaf het begin mee in de voorbereidingsfase van de uitvraag, in plaats van deze klakkeloos uit te voeren. We tekenen niet slechts de wensen van de klant op, maar gaan hierover in gesprek. Door onze ruime ervaring en kennis vanuit de gemeentelijke praktijk én met actuele kennis van de markt kunnen we van het begin af aan helder zijn over de mogelijkheden. Daarbij schromen we niet om de klant, indien nodig, een reality-check te geven.

PhnX kent de zwaktes van een traditioneel wervingsproces en tackelt deze, waardoor de in staat zijn mensen op de juiste plek te brengen. Daarbij beschikken we over een groot netwerk. Dit alles zorgt voor een no-nonsense aanpak waarmee we toekomstgerichte kwaliteit leveren.

Focus op potentie

Afhankelijk van de vraag en aanbod kiest PhnX ervoor zich te richten op mensen met potentie: kandidaten die een relevante opleiding hebben gevolgd en beschikken over bij de organisatie passende persoonseigenschappen. Dit vereist een investering en de nodige training, maar ook daar kan PhnX in ondersteunen. We leggen de focus bij de zoektocht naar kandidaten op meer dan alleen opleiding en ervaring, we onderzoeken ook de drijfveren van mensen.

Deze werkwijze bereidt de gemeente voor op de toekomst en kan op lange termijn een oplossing bieden voor het nijpende personeelstekort waar veel gemeenten mee kampen.

Onze werkwijze

  1. In een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, de mogelijkheden om deze te vervullen en alternatieven binnen de huidige markt;
  2. PhnX gaat op zoek naar geschikte kandidaten via online kanalen, ons uitgebreide netwerk en traditionele media;
  3. De eerste kennismaking wordt door PhnX gedaan om vast te stellen of er een match bestaat tussen de kandidaat en de organisatie;
  4. Geschikte kandidaten worden voorgesteld bij de klant en eventueel uitgenodigd op gesprek;
  5. Indien gewenst neemt PhnX de training van de geplaatste kandidaten op zich.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top