Skip to content

Adviesbureau

Loopt u als gemeente tegen problemen aan, verloopt een project niet naar behoren of heeft u de juiste kennis niet in huis? PhnX kan u van dienst zijn. Dankzij een unieke aanpak lossen wij zelfs de meest complexe problemen voor u op.

Juridisch advies

PhnX heeft een eigen methode ontwikkeld, die helpt bij het oplossen van de meest complexe problemen. Kern van die aanpak is dat wij beginnen met het definiëren van het gewenste eindresultaat, het maatschappelijke effect of het einddoel van een opdracht. Wij schrijven niet alleen op wat u wilt, maar reflecteren daar ook kritisch op. Zo worden niet alleen de positieve effecten duidelijk, maar brengen wij ook eventuele complicaties en randvoorwaarden in beeld.  Kortom, een heldere “reality check”. Precies wat u verwacht wanneer u een adviesbureau in de arm neemt. Pas als alle factoren zijn afgewogen, gaan wij aan het werk met het maken van een voorstel hoe de doelen kunnen worden gerealiseerd en wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Adviesbureau voor de lokale overheid

De lokale overheid, zoals gemeente en provincie, zijn zeer complexe organisaties waarin grote en niet zelden tegenstrijdige belangen moeten worden afgewogen en besluitvorming zorgvuldig moet worden voorbereid. PhnX ondersteunt bij het inspelen op deze belangen en leidt elk project in goede banen. Of het nu gaat om het verbeteren van ruimtelijke plannen of het stroomlijnen van een project: PhnX is hét adviesbureau dat u op nuchtere wijze ondersteunt.

Opbouw van advies

Kennis, kunde en persoonseigenschappen zijn bepalend voor het succesvol afronden van een opdracht. Maar juist bij grote en complexe opdrachten is van belang dat een goede fasering wordt gemaakt voor gedegen advies. Daarbij hoort een herbeoordeling of overdracht naar een andere begeleiding noodzakelijk is, omdat andere kwalificaties noodzakelijk zijn voor een succesvol vervolg. De adviseurs van adviesbureau PhnX zijn gescreend en ingedeeld naar hun kernkwaliteiten, zodat wij hen altijd daar inzetten waar hun toegevoegde waarde het grootst is. Zo zorgen wij ervoor dat niet het poppetje maar de opdracht centraal blijft staan en kunnen wij u te allen tijde voorzien van de juiste adviseur. Het eindresultaat blijft altijd in het vizier.

Wilt u op korte termijn ondersteuning?
Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op de contactpagina of bel met een van onze adviseurs op telefoonnummer 072-5349835. Wij helpen u graag snel en doeltreffend verder.

Back To Top