Skip to content

De afgelopen jaren kampt de lokale overheid in toenemende mate met personeelstekorten. PhnX krijgt vanuit opdrachtgevers met grote regelmaat de vraag ook op vaste basis nieuwe mensen aan te brengen. PhnX brengt kandidaat en opdrachtgever samen. Wij kijken daarbij naar de eisen van de opdrachtgever in combinatie met de competenties en de potentie van de kandidaat.

Pool

Wij werken onder meer vanuit een pool met professionals om in de vraag van de overheid te kunnen voorzien. Door middel van deze pool worden kandidaten vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures binnen hun vakgebied. In het formulier onderaan de pagina kunnen gegevens worden achtergelaten zodat een kennismakingsgesprek kan worden ingepland.

Wensen en ambities

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we je wensen en ambities in kaart. Waar krijg je energie van en waar loop je juist op leeg? Hoe ziet jouw droomrol eruit en hoeveel tijd wil je per dag maximaal kwijt zijn aan reizen? Daarnaast hoor je ook in hoeverre jouw wensen op dit moment in de markt passen. Zo komen we samen tot een profiel van jouw wensbaan.

Actief en passief

Als je eenmaal bent opgenomen in de pool werken wij met twee opties. De eerste is het vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van aansluitende vacatures. De tweede optie houdt in dat wij jou ook kunnen ondersteunen bij de overgang naar een nieuwe baan. Daarbij zoeken wij binnen ons netwerk actief naar een nieuwe functie die voldoet aan de wensen van de kandidaat. Dit kost jou geen geld, slechts wat tijd.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in!

Back To Top