Skip to content

PhnXperience: Pim in Voorschoten

Onze adviseur Pim heeft het Noord-Hollandse ingeruild voor zijn eerste opdracht in Zuid-Holland. Per 1 januari is hij gestart bij Gemeente Voorschoten. Daar gaat hij aan de slag als planbegeleider binnen het team Verkeer, Bouwen en Wonen.

De eerste maanden van zijn nieuwe opdracht zijn Pim goed bevallen. ‘Ik werk met leuke mensen en mijn werk is interessant. Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen,’ zegt hij. In Voorschoten houdt hij zich bezig met de bestemmingsplannen voor zowel grootschalige als kleinere projecten. Ook helpt hij bij het orde scheppen in de werkvoorraad, en het maken van de planning. ‘De inhoud is in principe overal hetzelfde, maar het is fijn dat ik ook op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan de organisatie.’

Na zijn opdrachten bij Gemeente Waterland en Gemeente Opmeer, is dit voor Pim met ruim 25.000 inwoners een iets grotere gemeente. ‘Je merkt dat het werk meer is afgekaderd. Bij mijn vorige opdrachten was er minder capaciteit, waardoor je meer verschillende verantwoordelijkheden had. Hier is het duidelijker wat bij wie hoort.’ Toch heeft Voorschoten de charme van een kleine gemeente: ‘De lijnen zijn nog steeds kort en we kunnen snel schakelen.’

Een nieuwe opdracht in een nieuwe regio brengt ook wat praktische uitdagingen met zich mee. ‘Dit is de eerste keer dat ik in Zuid-Holland werk. In Noord-Holland heb ik inmiddels mijn connecties bij verschillende omgevingsdiensten en de provincie,’ vertelt Pim. ‘Hier ben ik dus ook druk bezig met het leggen van nieuwe contacten. Erg leuk om zoveel nieuwe mensen te leren kennen.’

Wil jij ook je kennis en ervaring uitbreiden bij uitdagende opdrachtgevers? Upload je cv en wij nemen contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top