Skip to content

PhnXperience: op avontuur in Arnhem e.o.

Tegenwoordig zitten onze medewerkers voornamelijk thuis aan de keukentafel te werken en te vergaderen via Teams. Het werd dus hoog tijd om weer eens met z’n allen op pad te gaan. Team PhnX verzamelde zich op vrijdagochtend in Arnhem voor het jaarlijkse teamuitje. Door corona heeft dit evenement even op zich laten wachten, maar eindelijk is het dan zover!

Na de reis richting Gelderland startte de dag met een welverdiende kop koffie met appelgebak om vervolgens te starten met de eerste activiteit, Arnhem City Adventure. In een speurtocht door het historisch centrum van Arnhem streden vier teams tegen elkaar om de meeste vragen juist te beantwoorden. En wat een strijd was dat: de scores lagen slechts één punt bij elkaar vandaan.

 

Bij Café Brasserie Dudok stond een heerlijke en uitgebreide lunch voor ons klaar. Tijd om even bij  te komen en energie in te winnen voor het middagprogramma. Na de lunch gingen de mondkapjes op en stapten we de taxi in. We reden naar het Gelderse platteland, de locatie van de Westernboerderij. Na een warm onthaal met een drankje en versgebakken muffins startten we in groepjes met een breed scala aan spelletjes.

 

Van boogschieten tot een ritje op de rodeostier en een potje levend tafelvoetbal, het was er allemaal en er was voor ieder wat wils. Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de meeste munten te bemachtigen. Ook deze middag leverde een winnende groep op, beloond met een flesje alcohol.

Voldaan van alle leuke activiteiten deden we ons tegoed aan een uitgebreid barbecue buffet. We aten buiten in de nazomerzon, want wat een mazzel hadden we gehad met het stralende weer.Ter afsluiting van deze fantastische dag streken we ’s avonds met z’n allen neer op een terras in de Arnhemse binnenstad.

We kijken terug op een ontzettend gezellig en energiek teamuitje!

Back To Top