Skip to content

PhnXperience: de ervaring van Wilfred

Eind juni 2017. Hoewel de gemeente Noordwijkerhout pas in januari 2019 werd opgeheven, was dit al in zicht. Zo ook het gevoel bij Wilfred Klap, die daar al 8,5 jaar werkzaam was, dat de tijd voor een nieuwe uitdaging was gekomen. Per toeval kwam deze op zijn pad: een functie bij adviesbureau PhnX als interim adviseur.

Een switch van het veilige gemeenteleven naar een interimrol. Waarom? “De kleinschaligheid sprak me direct aan,” vertelt Wilfred. “Ik kreeg direct het gevoel dat ik geen nummer was en ook niet ga worden in de toekomst.” Tijdens de gesprekken klikte het direct tussen Wilfred en Ronald de Waard, oprichter van PhnX. “Uit de persoonlijke benadering bleek dat er werd meegedacht met mijn belang en niet alleen het belang van het bedrijf.”

Hoe Wilfred PhnX ziet? “Het is een kleine club van échte professionals. Iedereen weet waar hij of zij het over heeft en heet een goede werkethiek.” Ondanks dat iedereen op een aparte opdracht zit, is er een goede band tussen de medewerkers. “Als ik ergens tegenaan loop, dan weet ik dat ik dat in de groep kan gooien.”

Vooral de sfeer bij PhnX en de wens niet vast te zitten bij één gemeente, maar in meerdere keukens een kijkje te nemen, gaven voor Wilfred de doorslag voor het begin van een mooie loopbaan bij PhnX.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen én rondom PhnX? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Back To Top