Skip to content

“Ook al drie jaar bezig die vacature te vullen?”: PhnX werving & selectie

De afgelopen jaren krijgen wij als bemiddelingsbureau voor interim ondersteuning in toenemende mate de vraag van onze opdrachtgevers om hen te helpen met het vinden van goed personeel op vaste basis.

In het werving- en selectieproces denken wij vanaf het begin mee in de voorbereiding van de uitvraag. Dit doen wij vanuit onze ervaring en kennis van de gemeentelijke praktijk. We tekenen niet slechts de wensen van de klant op, maar gaan in gesprek en denken mee over de invulling van de uitvraag.

We zijn van begin af aan helder over de mogelijkheden en schromen niet om de klant, indien nodig, daarbij een reality check te geven.

Wij richten ons op mensen met potentie: kandidaten die een relevante opleiding hebben gevolgd en beschikken over bij de organisatie passende persoonseigenschappen. Zo bieden wij een toekomstgerichte oplossing voor het personeelstekort. Dat bepaalde profielen schaars zijn, betekent niet dat er geen mensen zijn die in dat profiel kunnen groeien.

Wij zijn mensen uit de gemeentelijke praktijk die de zwaktes van het traditionele proces kennen én deze kunnen tackelen.

Vanuit ons netwerk en met onze expertise kunnen wij voorzien in de vraag en ondersteunen met aanvullende trainingen om kandidaten op het beoogde niveau te krijgen.

Uw adviseurs

Wendy Velner

Wendy heeft een Rechten en HRM achtergrond. Zij heeft 38 jaar gemeentelijke ervaring, opgedaan in vier gemeentes en in veertien verschillende functies. Daarnaast is zij gecertificeerd coach; ontwikkeling van mensen is haar passie en zorgen dat mensen tot hun recht komen op de juiste (werk)plek is daar onderdeel van. Bij PhnX adviseert en ondersteunt zij in de werving- en selectieprocedures.

Leonie de Waard

Leonie studeerde culturele antropologie en journalistiek. Eerder was zij werkzaam bij Elsevier en het Europees Parlement. Bij PhnX is zij verantwoordelijk voor de marketing en werving en selectie, zowel voor het bureau zelf als bij diverse opdrachtgevers. Zij wil op persoonlijke wijze opdrachtgever en kandidaat samenbrengen voor een optimaal resultaat.

Wilt u vrijblijvend advies over een moeilijk vervulbare vacature binnen het fysieke domein? Vul onderstaand contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Snel contact

Back To Top