Skip to content

PhnX in coronatijd

Velen schreven het al eerder: we leven in een gekke tijd. Werken vanuit huis is niet te vergelijken met een fulltime kantoorbaan. Er is in korte tijd veel veranderd, en dat maakt veel los. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag: hoe gaat het eigenlijk met PhnX in coronatijd?

PhnX voorziet menig gemeente en omgevingsdienst van de juiste professional bij de vraag. Wij hebben onze wortels niet in de uitzendbranche, maar de consultancy, waardoor we onze klanten op gedegen wijze van advies kunnen voorzien. Dit doen we al meer dan vijftien jaar.

Ook nu: het werk bij gemeenten gaat gewoon door en wij ondersteunen daar waar we kunnen. Onze professionals werken grotendeels vanuit huis, maar niet minder hard. Het was even een omslag, maar het is niet minder succesvol gebleken.

Zoals altijd krijgt PhnX ook nu te maken met contracten die aflopen, waar een nieuwe opdracht voor gevonden moet worden. Hiervoor putten we uit ons brede netwerk. Nog steeds krijgen we met enige regelmaat vragen vanuit gemeenteland met te vervullen functies.

Sollicitatiegesprekken via Teams zijn even aftasten. Een goede indruk maken en ontdekken of er een match is tussen professional en opdrachtgever zijn wat lastiger met een scherm ertussen. Iedere keer worden we er bedrevener in.

We kunnen delen dat we ook nu al onze medewerkers op interessante en uitdagende opdrachten aan het werk hebben. Dat is iets om trots op te zijn.

Back To Top