Skip to content

Naam: Leonie de Waard

Opleiding: Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie, Journalistiek

(Eerdere) opdrachtgevers: Gemeente Texel

Over Leonie: Naast recruiter, ben ik een ervaren schrijver en content creator. Ik word graag in mijn creativiteit gestimuleerd, of dit nu in de vorm is van het uitdenken van een wervingstraject, alle facetten van marketingstrategie is, of waar beiden samenkomen in de vorm van arbeidsmarktcommunicatie. Mijn opleidingen Culturele Antropologie en Journalistiek vormen een goede basis voor mijn dagelijkse werk. Ik ga graag op een georganiseerde wijze aan de slag, met oog voor detail en verlies daarbij het eindresultaat niet uit het oog. Daarnaast bloei ik op van sociaal contact met een persoonlijke noot, iets dat goed tot uitdrukking komt zowel in mijn werk als communicatieadviseur en bij het werven van mensen voor overheidsinstellingen gericht op het fysieke domein.

Back To Top