skip to Main Content

Wil jij werken bij ons adviesbureau?

PhnX is een adviesbureau dat inmiddels al vijftien jaar expertise op interim-basis levert bij lokale overheden. Ons advies is gespecialiseerd binnen algemeen bestuursrecht en fysieke leefomgeving. We delen kennis, zijn niet bang te zeggen waar het op staat en helpen de opdrachtgever het probleem van A tot Z aan te pakken. We draaien niet om de hete brij heen wanneer nodig, met het einddoel in het achterhoofd. Met gedegen juridisch advies heeft PhnX de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd bij de lokale overheid en daarbuiten.

PhnX als adviesbureau

Door onze jarenlange, gespecialiseerde ervaring ondersteunen wij als adviesbureau de overheid op de vlakken fysieke leefomgeving en algemeen bestuursrecht. Denk hierbij aan projecten op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Juridisch, zoals vergunningverlening, maar ook procesoptimalisatie. Hierbij wordt zowel het politiek, maar ook het maatschappelijk belang te allen tijde in het oog gehouden.

Detachering

Help jij ons verbinding te leggen tussen het openbaar bestuur, de ambtelijke organisatie en de samenleving? Werk jij georganiseerd en geeft het je energie om ervoor te zorgen dat een project in goede banen wordt geleid? Als adviseur bij PhnX besteed je niet je hele contract op één kantoor, maar doe je gevarieerde werkervaring op. Door middel van detachering adviseer je de overheid over diverse vraagstukken en draag je bij aan maatschappelijke ontwikkeling. Je staat er op opdracht nooit alleen voor: je kunt te allen tijde terugvallen op de kennis en expertise van de andere adviseurs, of je nu ergens tegenaan loopt of behoefte hebt aan een sparringpartner.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende baan in de werkvelden algemeen bestuursrecht en fysieke leefomgeving, op diverse vlakken;
Uitdagende interim-opdrachten bij lokale overheden die naar meer smaken en uiteraard goed staan op je curriculum vitae;
Uitstekende begeleiding, training en opleidingsmogelijkheden;
De kans het verschil te maken binnen de organisatie van uiteenlopende opdrachtgevers;
Diverse teambuilding activiteiten met alle medewerkers van het adviesbureau;
En uiteraard: een passend salaris en middelen om je werk mogelijk te maken, zoals een laptop en/of auto van de zaak.

Spreekt het bovenstaande je aan, wil je meer weten of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Help jij ons verbinding te leggen?

Verbinding tussen het openbaar bestuur, de amtelijke organisatie en samenleving? Upload dan jouw CV of neem contact met ons op om een keer langs te komen voor een lekker kopje koffie.

Back To Top