skip to Main Content

Medior/senior adviseur (via MetFred)

Werken vóór de overheid doe je niet altijd bij de overheid. Soms is het veel leuker en afwisselender om bij een adviesbureau te werken dat voor jou interessante en complexe opdrachten heeft bij die overheid, zoals bij gemeenten, omgevingsdiensten en provincies.

Zo’n bureau is PhnX. Zij noemen zich met reden Partner van de Overheid. Zo is die relatie al 15 jaar een zeer standvastige verbinding, waarbij PhnX een reputatie heeft opgebouwd met hun specialistische kennis, bewezen effectiviteit en nuchtere aanpak.

PhnX, met op dit moment ca 12 medewerkers, ziet die relatie beloond met een toenemende vraag uit de markt en wil daarom uitbreiden met nieuwe adviseurs. Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je je verder ontwikkelen, misschien ben jij dan wel onze nieuwe

Medior/sedior Adviseur

Met zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een open blik

PhnX is actief op de gebieden van Algemeen Bestuursrecht, Omgevingsrecht, Beleids- en Organisatieontwikkeling. Daarnaast zet PhnX stappen om het werkterrein ook uit te breiden naar het Sociaal Domein.

Wat ga je doen?

Als adviseur van PhnX kun je ingezet worden op tal van terreinen en in wisselende hoedanigheden. Interim- programma-, of projectmanager, als adviseur, of als inhoudelijk expert worden gedetacheerd bij opdrachtgevers. PhnX is succesvol met zijn unieke werkwijze, waarbij adviseurs te allen tijde met deze bewezen en effectieve methode van meerwaarde zijn voor hun opdrachtgevers.

Zo kun je opdrachtgevers van PhnX ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van fysieke leefomgeving en algemeen bestuursrecht. Denk hierbij aan projecten op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Juridisch, zoals vergunningverlening, maar ook procesoptimalisatie. Daarbij houd je steeds zowel het politiek, maar ook het maatschappelijk belang in het oog.

Daarnaast ontwikkelt PhnX zich snel als een kennispartner op het Sociaal Domein. Ook dienen zich opgaven aan op het gebied van intergemeentelijke samenwerking bij inkoop van (zorg)arrangementen, inzet van interimmanagers Participatiewet en re-integratie.

Hoe praten mensen praten over jou?

Je bent een netwerker die er plezier in schept met mensen in gesprek te zijn. Je kent de werkwijzen van overheden (gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en ZBO’s). Je hebt gevoel voor de politieke, bestuurlijke en maatschappelijke belangen van het werk.

Je bent praktisch én pragmatisch ingesteld en je bent tenminste drie (medior) of vijf jaar (senior) werkzaam geweest bij een overheidsorganisatie, advies- of detacheringsbureau.

Als adviseur bij PhnX doe je gevarieerde werkervaring op. Je adviseert de overheid over diverse vraagstukken en draagt bij aan maatschappelijke ontwikkeling. Je staat er op opdracht nooit alleen voor, je kunt altijd terugvallen op de kennis en expertise van de andere adviseurs bij PhnX, of je nu ergens tegenaan loopt of behoefte hebt aan een sparringpartner.

Je bent tenminste op HBO-niveau geschoold. Een adviseur die goed kan omgaan met bestuurlijke en ambtelijke processen, prioriteiten kan stellen en kennis heeft van de domeinen waarop PhnX actief is.

Wat doen wij voor jou?

Help jij PhnX de verbinding te leggen tussen het openbaar bestuur, de ambtelijke organisatie en de samenleving? Werk jij georganiseerd en geeft het je energie om ervoor te zorgen dat een project in goede banen wordt geleid? Dan maken wij graag kennis met jou.

PhnX vraagt nogal wat van je. Op onze beurt bieden wij jou een werkomgeving waarin jij jouw ambities kunt realiseren. Een werkomgeving met energie, uitdagende en veeleisende opgaven. Inspirerende collega’s die elkaar aanmoedigen en aanspreken. Natuurlijk bieden we jou ook een marktconform salaris en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Ontwikkelen en opleiden zit in onze natuur.

Informatie en reageren

Deze vacature is in behandeling bij MetFred selectie en strategie. Voor nadere informatie over deze interessante en spannende functie kun je contact opnemen met Fred Doeleman op telefoonnummer 06-51267613. Reageren kan via deze link. Voeg dan je meest recente CV toe.

Back To Top