Skip to content

Onze nieuwe aanwinst: Pio

PhnX verwelkomt Pio als senior adviseur binnen het team. Pio heeft een juridische achtergrond en neemt jaren werkervaring mee, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Tijd voor een kort voorstelrondje.

Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid volgde Pio de opleiding Rechtsgeleerdheid. Hij wil graag weten hoe dingen in elkaar steken; hoe de hazen lopen. Al vroeg in zijn carrière kreeg hij de kans het operationeel management op te zetten bij een profitorganisatie en daar de dagelijkse leiding te verzorgen. Vanuit die ervaring heeft hij zich bij diverse werkgevers beziggehouden met de optimalisatie van werkprocessen, implementatie van nieuwe organisatiestructuren en het aansturen van teams. Ook heeft hij verschillende bedrijven opgebouwd en laten groeien.

Het meest recent vervulde Pio de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Gemeente Landsmeer. Daar had hij meerdere teams onder zich. Met de focus op financiën is hij inmiddels helemaal thuis in de P&C cyclus en andere processen rondom de gemeentelijke middelen.

Pio is iemand die zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving waarin hij werkt. ‘Ik ben behulpzaam: ik wil iedereen helpen en het beste in mensen naar boven halen,’ vertelt Pio. Dat zie je ook terug in zijn leidinggevende stijl: ‘Als manager sta je in dienst van je collega’s, niet andersom. Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn.’ Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden. ‘Als je dat kunt bieden, maken mensen de mooiste ontwikkeling door.’

Voor PhnX is Pio als adviseur breed inzetbaar. Zo is hij beschikbaar voor diverse managementrollen. Ook is hij in te schakelen voor adviesopdrachten en projecten met betrekking tot van procesoptimalisatie, implementatie en voor veranderopgaves.

Wil je meer weten over Pio of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op met Frida van der Voort-Galenkamp via 06-533 82 87 of frida@phnx.nl.

Back To Top