skip to Main Content

De digitale wereld heeft al jaren de overhand en de lokale overheid kan niet langer achterblijven. De tijd is gekomen om het gemeentelijk imago af te stoffen. Er zijn interessante dingen te over om aan de buitenwereld over te brengen: innemende projecten, de brandjes die zo nu en dan geblust moeten worden. De inhoud is er, nu is het tijd om dit om te zetten in een succesvol online imago.

Maar hoe pakt u dit aan?

PhnX heeft voor iedere organisatie een pakket op maat. U kiest zelf met welke aspecten van communicatie u een steuntje kunt gebruiken of wat u helemaal uit handen wilt geven.

De unieke aanpak van PhnX bestaat uit drie onderdelen: analyse en advies, strategie, en content creatie.

Analyse en advies

Door gedetailleerd te onderzoeken welke aspecten van de huidige aanpak wel en niet werken, wordt de basis gelegd voor een duidelijke én effectieve social media strategie. Heeft u die strategie al tijden geleden handen en voeten gegeven, maar weet u niet precies of deze aanpak ook effect heeft? PhnX zoekt het uit.

Strategie

Ieder bedrijf, iedere organisatie is anders. Elk heeft andere specialiteiten, richt zich op een ander publiek. Dit vereist dan ook een aangepaste strategie voor wat betreft de communicatie. Naar aanleiding van de eerste analyse wordt een communicatiestrategie opgesteld voor de gewenste communicatiemiddelen. Deze bestaat uit samen vastgestelde doelstellingen, doelgroep en richtlijnen voor de content. Onder andere de frequente van het posten, tone of voice en hoe beeldmateriaal ingezet wordt, vallen hieronder. Daarnaast is een strategie een houvast voor als de inspiratie voor nieuwe content op is.

Content creatie

Het consequent maken van content is moeilijk en tijdrovend. Wat maakt uw organisatie nu een goede werkgever en wat doet u voor de samenleving? Door goede content te maken, kunt u dit beeld overdragen. PhnX kan u ondersteunen met content creatie op verschillende wijzen. Wij kunnen deze voor één of meerdere maanden op ons nemen ter voorbeeld en daarna overdragen. Hierbij wordt gewerkt met content planningen waar precies in is opgenomen wat wanneer online gaat. Ook kan PhnX bijvoorbeeld eens per maand een blog aanleveren of ondersteunen op een ander punt waar u moeite mee heeft.

Bouwstenen

Wat heeft u nodig binnen uw organisatie? Wilt u weten of u op de goede weg bent, wilt u het roer helemaal omgooien of juist binnen de huidige strategie wat ondersteuning bij de content creatie? De mogelijkheden zijn eindeloos en PhnX voegt zich moeiteloos naar uw behoefte.

U kunt kiezen uit vier verschillende pakketten:

Alleen analyse + advies
Alleen content creatie: ondersteuning met blogposts en social media binnen de strategie die er al is.
Analyse + advies én strategie
Volledig pakket: Analyse + advies én strategie én content creatie
Back To Top